Sajtó


Sajtóközlemény 2018. december 04.

Névre szóló e-mail címet is lehet ajándékozni karácsonyra

Elindult a NevemAzEmailem.hu, amely névre szabott, egyedi és szolgáltatótól független e-mail címet kínál felhasználóinak. Az ilyen e-mail címben csak név vagy becenév szerepel (martina@dancso.hu, kaldi@viki.hu), így könnyen megjegyezhető, ami jól jöhet például álláskeresésnél vagy marketing eszközként. A többféle szolgáltatási csomag között van 0 Ft-os is (ajándék 2 GB tárhellyel), de ennél nagyobb tárhely igénye esetén is csak havi pár száz forintot kell fizetni érte. A névre szóló e-mail címet ajándékba is lehet adni, a honlapon található feltételek mellett. 

Több mint 1,4 millió magyar ember vezetéknevét, 2,1 millió ember 1. és 2. utónevét, valamint rengeteg becenevet vontunk be a szolgáltatásunkba .hu domain név formájában. Ez rengeteg névvariációt ad ki, de azoknak is próbálunk segíteni, akik egyelőre nem találják nevüket az adatbázisunkban - mondta Kovács Norbert, a NevemAzEmailem.hu alapítója. 

A teljesen névre szabott e-mail cím sokféle olyan élethelyzetben hasznos lehet, amikor tulajdonosára fel kell hívni a figyelmet, például vállalkozóknak, bloggereknek, álláskeresőknek. De akár családtagoknak is lehet azonos végződésű e-mail címe. 

Az egyéni e-mail cím kisebb eséllyel végzi a spam mappában és a szolgáltató garantálja, hogy nem kereskedik az ügyfelek adataival. Az egyedi e-mail cím nem függ internet-előfizetéstől, így szolgáltatóváltásnál sem vész el és kitűnő kreatív ajándék bárkinek.

Kérdések, kapcsolat: info@NevemAzEmailem.hu, Kovács Norbert

Képek, bannerek: BENKOVICSKLARI_02.png   BENKOVICSLORINC_02.png   CZIRACSONGOR_02.png   CZIRADZSENIFER_02.png   DANCSOMARTINA_02.png   DANCSOOLIVER_02.png   KALDIAMBRUS_02.png   KALDIVIKI poszt.png   SZALACSIKORNEL_02.png   SZALACSILENKE_02.png