+3 hónap ingyen


Hívd meg a barátaid, a családtagjaid, vagy az ismerőseid és minden új előfizető után, aki a meghívásodra fizet elő egy e-mail címre, 3 hónappal díjmentesen meghosszabbítjuk az előfizetésed!

A megrendelés folyamata (új megrendelés esetén):

- szabj a nevedre egy e-mail címet: írd be a főoldalon található keresőmezőbe a teljes neved, vagy a vezetékneved és az utóneved becenevét, vagy csak az egyik neved/beceneved és nyomd meg az "Keres" gombot,
- amennyiben az egyik, vagy több nevedre is van e-mail cím ajánlatunk, akkor válaszd ki a neked megfelelőt, klikkelj rá és töltsd ki a megrendelést, add meg a személyes adataid,
- a megrendelés során a "Választott e-mail cím szolgáltatási csomag" lenyíló menüben válaszd ki a számodra megfelelő előfizetői csomagot,
- a "Promóciós kód" mezőbe írd be annak az ismerősödnek a nálunk bérelt egyedi e-mail címét, aki ajánlott bennünket,
- ha mindent szabályosan kitöltöttél, elolvastad és elfogadtad az Általános Szerződési Feltételeket, illetve az Adatvédelmi Szabályzatot, akkor a "Megrendelés" gombra kattintva elküldheted a megrendelésed.

A promóció részletei:

A "+3 HÓNAP INGYEN" ajánlat 2018.11.29-től visszavonásig, a NevemAzEmailem.hu weboldalon keresztül leadott és a Szolgáltató által elfogadott új előfizetésekre érvényes.
Az ajánlat más, a szolgáltatások megrendelési árát csökkentő, vagy egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe (kivéve, ha ez jelezve van az adott promóciónál).
Az ajánlat egy e-mail cím megrendelése esetén egyszer alkalmazható, pénzre nem váltható.
Az új előfizetőt beajánló meglévő előfizetőinket minden esetben tájékoztatjuk, ha érintett lesz az előfizetés hosszabbítással.
A megrendelt e-mail címek elfogadási jogát - az ÁSZF-ben közölt feltételek szerint - a Szolgáltató fenntartja.
A promóció keretében az előfizetés hosszabbítás - a Szolgáltató által elfogadott megrendelés és ez alapján az új előfizető által kifizetett előfizetési díj után - csak az ajánló előfizetőnek jár (bármilyen aktív előfizetői csomagja is legyen).
Egy meglévő előfizető bármennyi új előfizetőt be tud ajánlani, így a hozzá köthető új előfizetők számával szorozva tudja 3-3 hónappal meghosszabbítani az előfizetését.
Ha a meglévő előfizető által beajánlott új előfizető az 1 éves előfizetői időtartam alatt felmondja a szolgáltatást, akkor az ajánló előfizető +3 hónap ingyen előfizetését  is időarányosan csökkentjük (az új előfizető megvalósult előfizetői időszaka arányában).

Segítség:

Bővebb információért keress bennünket az info@nevemazemailem.hu e-mail címen!