+3 hónap ingyen


Hívd meg a barátaid, családtagjaid, vagy ismerőseid és minden új előfizető után, aki a meghívásodra fizet elő egy e-mail címre, 3 hónappal díjmentesen meghosszabbítjuk az előfizetésed!

A megrendelés folyamata (új megrendelés esetén):

- szabj a nevedre egy e-mail címet: írd be a főoldalon található keresőmezőbe a teljes neved, vagy a vezetékneved és az utóneved becenevét, vagy csak az egyik neved/beceneved és nyomd meg az "Keres" gombot,
- amennyiben az egyik, vagy több nevedre is van e-mail cím ajánlatunk, akkor válaszd ki a neked megfelelőt, klikkelj rá és töltsd ki a megrendelést, add meg a személyes adataid,
- a megrendelés során a "Választott e-mail cím szolgáltatási csomag" lenyíló menüben válaszd ki a számodra megfelelő előfizetői csomagot,
- a "Promóciós kód" mezőbe írd be annak az ismerősödnek a nálunk bérelt egyedi e-mail címét, aki ajánlott bennünket,
- ha mindent szabályosan kitöltöttél, elolvastad és elfogadtad az Általános Szerződési Feltételeket, illetve az Adatvédelmi Szabályzatot, akkor a "Megrendelés" gombra kattintva elküldheted a megrendelésed.

A promóció részletei:

A "+3 HÓNAP INGYEN" ajánlat 2018.11.29-től visszavonásig, a NevemAzEmailem.hu weboldalon keresztül leadott és a Szolgáltató által elfogadott új előfizetésekre érvényes.
Az ajánlat más, a szolgáltatások megrendelési árát csökkentő, vagy egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe (kivéve, ha ez jelezve van az adott promóciónál).
Az ajánlat egy e-mail cím megrendelése esetén egyszer alkalmazható, készpénzre nem váltható.
Az új előfizetőt beajánló meglévő előfizetőinket havi szinten tájékoztatjuk, hogy hány hónappal hosszabbítottuk meg az előfizetésüket.
A megrendelt e-mail címek elfogadási jogát - az ÁSZF-ben közölt feltételek szerint - a Szolgáltató fenntartja.
A promóció keretében az előfizetés hosszabbítás - a Szolgáltató által elfogadott megrendelés és ez alapján az új előfizető által kifizetett előfizetési díj után - csak az ajánló előfizetőnek jár (bármilyen aktív előfizetői csomagja is legyen).
Egy meglévő előfizető korlátlan számú új előfizetőt tud ajánlani, így korlátlan számú hónappal tudja meghosszabbítani az előfizetését.
Ha az új előfizető az 1 éves előfizetői időtartam alatt felmondja a szolgáltatást, akkor az ajánló előfizető +3 hónap ingyen előfizetését  is időarányosan csökkentjük (az új előfizető megvalósult előfizetői időszaka arányában).

Segítség:

Bővebb információért keress bennünket az info@nevemazemailem.hu e-mail címen!