Azonnali átutalás e-mail címre


Magyarországon 2020. március 2-án indult el az Azonnali Fizetési rendszer, amely segítségével a hagyományos bankszámlaszám mellett a kedvezményezett, magyarán a pénzt fogadó fél mobiltelefonszámának, e-mail címének, adószámának vagy adóazonosító jelének megadásával is lehet utalni (a legfeljebb 10 millió forintos, elektronikus úton indított egyedi belföldi átutalások az év minden napján, 0-24 óráig, 5 másodperc alatt teljesülnek).

Felmerül hát a praktikus kérdés, hogy miért is ne biztosítanál az ügyfeleidnek olyan különleges, teljesen névre szabott e-mail címeket, amelyeket könnyű megadni, amelyeket könnyű megjegyezni? 

Ha pl. egy Dancsó Martina nevű kedves ügyfeled rendelkezésére bocsátasz - akár ingyen, akár előfizetési díjért - egy martina@dancso.hu e-mail címet, azt mennyire értékelné, mennyire lenne hálás érte? Segítünk, nagyon! A szolgáltatásunk iránti érdeklődést több mint 1.200 fő megkérdezésével mértük fel és megdöbbentően magas arányt kaptunk. Nem véletlen az érdeklődés, hisz kb. 3,5 millió magyar ember vezeték- és utónevét birtokoljuk domain név formájában (toth.hu, balogh.hu, tamas.hu, maria.hu, stb.), amivel folyamatosan és jelentős ügyfélkört szolgálhatsz ki, ráadásul mindezt konkurenciamentesen és eddig nem látott megoldással. 

Keressük azon együttműködő partnereinket, akik jelentős ügyfélkörrel rendelkeznek, vagy jelentős ügyfélkör építésén munkálkodnak, és hazánkban egyedülálló módon szeretnének egyediséget, teljesen személyre szabható szolgáltatást biztosítani az ügyfeleiknek.